Download voor cinemas

(en français)

Hello Cinema: Word Cinema Superfan

Op woensdag 1 juli – de eerste dat dag de cinema’s na lange tijd weer mogen opengaan – lanceren we de Hello Cinema: Word Cinema Superfan-actie. De hele zomer lang kunnen bioscoopbezoekers klein en groot ons in een videoboodschap vertellen waarom ze zo blij zijn om weer terug naar de bioscoop te kunnen gaan. De leukste filmpjes komen op het grote scherm tijdens de preshow.

Hello Cinema: Word Cinema Superfan is ontstaan als content-aanvulling op de film-programmatie van deze zomer. Met deze user-generated content willen we inspelen op dat speciaal moment waarop mensen terug naar de bioscoop (kunnen) gaan en de emoties die daarmee gepaard gaan tonen,” zegt Frederik Braem, Creative Services Director bij Brightfish.

Bekijk hier het oproepfilmpje:

Lijkt deze actie ook leuk om te verspreiden voor de bioscoopbezoekers van jullie cinema-complex? Download hier het visueel materiaal voor jullie online communicatiekanalen. Ontvang je liever materiaal met het logo van jullie cinemacomplex? We zorgen met plezier voor een gepersonaliseerde versie. Stuur ons een mail!

Download images

Download videos